Büyülenme Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri karınermektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları koyu âdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı balaban binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Kanat nüshası yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara derece birinci sınıf bir gereç ile örgülacak üretimlerde yangın kapısı pahaı belirlenebilmektedir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde yalnızca kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Düşünce antrparantez yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması gereken kümelenme noktaları kabil dış unsurları da belirtmelidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en mütenasip eder politikamıza şayan olacak şekilde üretilir.

Yangın Kapısı Kılgı Amacı Yangın kapılarının üretim amacı benibeşer sağlamlığını koruyup yangın ve duman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

çoğunlukla yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, buhran anlarında insanların yangın düzlükından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı mükemmel katkısızlayacak şekilde ağırlıklması gereken parderi.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseriya çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına yangın kapısı karşı daha pekliklidir.

Panik Durumunu Azaltma: Ani gelişen vakalar sonrasında insanlar panik olabilir ve bulundukları düzı terk buyurmak lüzum. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle emeksiz kullanıma ehil olan baplar sebebiyle insanoğluın panik durumu azalır ve güvenli çıkış sağlamlanır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına oranlı yüksek nitelikli ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak arama altına düzenınmasına yardımcı evet ve yangının özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek dirilik kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Report this wiki page